2012. november 14., szerda

A Hidrogénnel dúsított víz előnyei



Dr. Hayashi kutatásai kimutatták, hogy a víz (H2O) hidrogéntartalma jelentősen lecsökkent az elmúlt századok alatt, pedig a hidrogénben gazdag víz fogyasztása a teljes egészségi állapotunkra és a vitalitásunkra is jó hatással van. Határozottan lassítja az öregedési folyamatokat, segít jobb egészségi állapotban hosszabb életet élni. Hozzájárul a szervezet egészének méregtelenítéséhez, minek következtében jobban érezzük magunkat, és sokkal jobbá válik természetes illatunk. Az egészséges és hosszú élet a fiatalság és az egészség megőrzésében határozható meg, és ehhez a hidrogénben gazdag víz fogyasztása kulcsfontosságú.
A hidrogénben gazdag víz az általános jólléthez szükséges extra hozzáadott energiát nyújtja számunkra. Az a víz, amely gazdag hidrogénben, erős antioxidánsként és a szabad gyökök hatékony ellenszereként szolgál a betegségek megelőzésénél és a kezeléseknél egyaránt. A szabad gyökök az okozói például a rákos megbetegedéseknek, a cukorbetegségnek, a magas vérnyomásnak, és még számos más betegségnek. Ma már sok tudományos bizonyíték áll rendelkezésünkre a szabad gyökök öregedésben, és az ahhoz kapcsolódó betegségekben betöltött szerepét illetően, amelyek igazolják, hogy a hidrogénben gazdag víz sikeresen kezeli vagy segít megelőzni ezeket a betegségeket. A szabad gyökök részt vesznek mind az öregedés, mind pedig a rákos betegségek kialakulásának a folyamatában. Sejtszinten több célpontot is támadnak, mint például a sejthártyát, a proteineket és a nukleinsavakat, ezáltal szerkezeti károsodást okozva a sejt DNS-ében.
Ha fogyasztjuk a hidrogénnel dús vizet, akkor a további előnyöket tapasztaljuk:
1.     Csökkenti a szabad gyökök mennyiségét és megelőzi a korai öregedést.
2.     Mérsékli a telített zsírsavak képződését és csökkenti a koleszterinszintet.
3.     Javítja a hidratációt és a tápanyag összetevők jobb hasznosulását.
4.     Segít meggyógyítani a belső-külső fekélyeket és az anyagcsere rendellenességeket.
5.     Méregteleníti az egész szervezetet. Javítja az általános közérzetet és a test illatát.
6.     Segít megszabadulni a zsírlerakódásoktól.
7.     Gyorsabban gyógyulnak a balesetből származó sérülések a bőrön.
8.     Javítja a májfunkciót akár májbetegségek esetén is.
9.     A tapasztalatok alapján csökkenti a daganatos megbetegedések gyakoriságát.
10.                        Javítja a vércukor és a HbAIC szinteket cukorbetegeknél.

Információink szerint az Uruguay-i Montevideo Általános kórház klinikáján dolgozó Dr. Gracela Camps Salaberry laboratóriumi teszteket végzett a Tlacote-i  csodálatos gyógyító vízzel, aminek a szabad hidrogéntartalma hasonló, mint a „Lourdes” berendezésünkkel előállított víz. A vizsgálat során 3.673 pácienst itattak napi 3-6 pohár hidrogénes vízzel, egészen a 14 éves korútól egészen a 84 évesig.



A klinikai teszteredmények beszámolója szerint a különböző betegségeknél tapasztalt javulások vonatkozó arányai a következőek voltak:
HIV (Emberi Immunhiányos Vírusbetegség)
100%
Allergia
99%
Bőrbetegségek
96%
Légúti betegségek
89%
Emésztőszervi betegségek
91%
Ízületi csontgyulladás
87%
Cukorbetegség
88%
Mivel az aktív hidrogén és a molekuláris hidrogén gyorsan elpárolog, valójában el kellene utaznunk Tlacote-ba, ha ki szeretnénk gyógyulni a krónikus betegségeinkből, vagy ma már, az utazás helyett, választhatjuk azt is, hogy a saját otthonunkban készítjük ezt a csodálatos antioxidánsokban gazdag gyógyító vizet!
Ma a „Lourdes” berendezésünkkel, a hidrogénben gazdag víz állandóan és bárhol hozzáférhető!

 Ha fel keltette készülék az érdeklödését itt megrendelheti:

info@dollpin.org
Tel. 06 20 429 8704


www.energylife-world.com
www.dollpin.hu

1 megjegyzés: